Blev så glad när jag fann detta i min inkorg ;P

Hej,
Hoppas ni haft en bra semester. Nu tar vi tag i ombildningen igen efter att allt legat nere lite under sommaren. Jag ber om ursäkt för det. 
Intresset att köpa verkar vara mycket stort. Många har skickat in sin svarslapp - men jag saknar cirka 15 stycken. De som inte skickat in den kommer få en påminnelse under nästa vecka.
Under sommaren har vi fått offerter från banker och inom kort kommer information om detta. Vi har fått bra villkor. Så snart breven kommer i brevlådan ber jag er att ta tag i låneansökan så snart som möjligt. Jag talade med Stockholmshem i veckan och de har godkänt stämman och alla våra handlingar. Allt är i sin ordning och så snart Stockholmshems semester är slut kommer vi att få besked om en dag för tillträde. 
Jag tror ombildningen kan vara klar mot slutet av september eller under oktober. Under tiden kommer vi att gå ut med offerter till olika förvaltare och finna en bra försäkring.
Mer info inom kort. Trevlig helg. 

--
Med vänlig hälsning,

Rikard Johansson

Tänk innan detta år är slut kommer jag vara bostads ägare ;)'
¨Är såååååå lycklig samt över att jag kommer få dela denna lycka med min underbara sambo som jag älskar över "allt" har ju familjen där oxå